Plastik Bungkus Makanan | HAIN® Packaging
January 22, 2021
Kedai Borong Plastik Bag | HAIN® Packaging
January 22, 2021

Harga Plastik Bungkus Makanan | HAIN® Packaging

HAIN® Packaging adalah pembekal dan kilang plastik dengan harga plastik bungkus makanan yang kompetitif. Menjadi pesaing utama dalam industri pembekalan pembungkusan plastik di Malaysia, syarikat kami menyediakan perkhidmatan cetak plastik dengan jenama sendiri.

Bagi yang mencari pembekal dan pengilang untuk tempahan plastik pembungkusan dengan harga plastik yang berbaloi, anda boleh terus menghubungi kami segera untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut. Kami menyediakan perkhidmatan tempahan dan penghantaran beg pembungkusan dengan gaya yang anda inginkan dan dengan jenama sendiri ke seluruh Malaysia.

Stand Up Pouch – Pembalut Plastik Makanan
Stand Up Pouch – Pembalut Plastik Makanan

Selain kualiti yang terbaik, HAIN® Packaging juga memastikan setiap rekaan plastik anda menepati citarasa anda dan pengguna di luar. Rekaan pembungkusan yang tampak kemas dengan jenama sendiri di atas pek pembungkusan memberikan impak keyakinan kepada jenama anda selain mampu menarik perhatian produk di atas rak jualan. Bincang rekaan harga plastik murah dengan wakil jualan kami untuk mendapatkan idea pembungkusan terbaik untuk produk anda.

Bahan yang digunakan bagi pembuatan plastik kami menghasilkan pembungkus dengan kualiti yang baik selain harga plastic yang murah. Selain itu juga, pembungkus dengan jenama sendiri ini mampu memberi perlindungan kepada produk dari bendasing luar dan meningkatkan tahap keselamatan bagi mengelak daripada dicuri. Dengan jenama sendiri di atas plastik juga memberikan kelebihan dalam mempromosikan produk anda.

Dengan mencetak jenama sendiri di atas beg plastik anda, memberi banyak lagi kelebihan untuk jenama anda juga dengan harga plastik murah. Anda boleh mempromosikan produk anda secara tidak langsung. Bayangkan apabila pengguna membeli produk anda dan membawa pulang ke rumah atau ke tempat kerja, keluarga atau rakan-rakan mereka akan nampak produk anda. Dengan adanya logo sendiri di atas pembungkusan, mereka akan senang untuk ingat pada produk anda.

Harga Plastik Bungkus Makanan

Selain mempromosi, jenama bercetak murah sendiri di atas pembungkusan anda juga memberikan keyakinan kepada pembeli tentang produk anda. Sesuatu pembungkusan dengan gaya atau rekaan yang menarik memberitahu pelanggan bahawa produk yang dihasilkan adalah berkualiti dan bukanlah produk yang dijual begitu sahaja. Harga plastik kami juga turut membantu usahawan untuk memilih menggunakan perkhidmatan kami.

HAIN® Packaging adalah pembekal dan kilang plastik dengan harga plastik bungkus makanan yang berpengalaman dan dipercayai di Malaysia. Kami menggunakan pengalaman dan kepakaran plastik bungkusan kami untuk menyediakan cetak plastic jenama sendiri dan perkhidmatan beg pembungkusan berkualiti tinggi dan kompetitif kepada pelanggan kami di seluruh Malaysia. Hubungi kami segera untuk maklumat lanjut.

Leave Your Message

HAIN® Packaging Putrajaya

Level 2, Office 1, Menara PjH,
Persiaran Barat, Presint 2,
Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya 62100
Phone: +60 11- 6987 2289
Email: enquiry@logosendiri.com

Download The Handbook