OPP Plastic Bag
Kedai Jual Plastik Transparent | HAIN® Packaging Putrajaya
January 27, 2021
Stand Up Pouch
Plastik Aluminium | HAIN® Packaging Putrajaya
February 4, 2021

Plastic Bag Jenama Sendiri | HAIN® Packaging

Singlet Plastic Bag

Singlet Plastic Bag

HAIN® Packaging adalah pembekal dan kilang pembuatan plastic bag jenama sendiri. Menjadi pesaing utama dalam industri pembekalan pembungkusan plastik di Malaysia, syarikat kami menyediakan perkhidmatan tempahan pembungkus makanan dengan logo sendiri.

Plastik bag kelihatan menarik, apatah lagi apabila dicetak dengan logo jenama anda. Pembungkusan jenis ini sesuai digunakan untuk pelbagai produk. Jenama sendiri di atas pembungkusan memberi kelebihan kepada imej jenama anda.

Bagi yang mencari pembekal dan pengilang untuk tempahan plastic bag, anda boleh terus menghubungi kami segera untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut. Kami menyediakan perkhidmatan tempahan dan penghantaran beg pembungkusan dengan gaya yang anda inginkan ke seluruh Malaysia.

Singlet Plastic Bag - Plastic Bag
Singlet Plastic Bag – Plastic Bag

Selain kualiti yang terbaik, HAIN® Packaging juga memastikan setiap rekaan plastic bag anda menepati citarasa anda dan pengguna di luar. Rekaan pembungkusan yang tampak kemas dengan logo anda sendiri di atas pek pembungkusan memberikan impak keyakinan kepada jenama anda selain mampu menarik perhatian produk di atas rak jualan. Bincang dengan wakil jualan kami untuk mendapatkan idea pembungkusan terbaik untuk produk anda.

Plastic Bag Jenama Sendiri

Bahan yang digunakan bagi pembuatan plastic bag kami menghasilkan pembungkus dengan kualiti yang baik. Selain itu juga, pembungkus ini mampu memberi perlindungan kepada produk dari bendasing luar dan meningkatkan tahap keselamatan bagi mengelak daripada dicuri.

HAIN® Packaging merupakan pembekal dan kilang plastic bag jenama sendiri yang berpengalaman dan dipercayai di Malaysia. Kami menggunakan pengalaman dan kepakaran plastik bungkusan kami untuk menyediakan perkhidmatan beg pembungkusan berkualiti tinggi dan kompetitif kepada pelanggan kami di seluruh Malaysia. Hubungi kami segera untuk maklumat lanjut.

Leave Your Message

HAIN® Packaging Putrajaya

Level 2, Office 1, Menara PjH,
Persiaran Barat, Presint 2,
Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya 62100
Phone: +60 11- 6987 2289
Email: enquiry@logosendiri.com

Download The Handbook