HAIN Packaging HQ office
Plastic Bag Supplier Malaysia | Plastic Packaging | HAIN ® Packaging
April 14, 2019
kilang plastik ziploc
Kilang Plastik Ziplock Terbesar Di semenanjung Malaysia
September 20, 2019

Pembekal Beg Plastik Bercetak

pembekal beg plastik bercetak | pemborong plastik bag

pembekal beg plastik bercetak | pemborong plastik bag

Mencari pembekal beg plastik bercetak dengan kualiti terbaik? Ingin membuat tempahan beg plastik untuk perniagaan anda? Mencari reka bentuk bungkusan yang menarik dan tampak eksklusif?

HAIN® Packaging adalah kilang plastik, pembekal dan pemborong pelbagai jenis beg plastik, pembungkus & beg beli belah bercetak yang dipercayai di Malaysia. Matlamat kami untuk menyediakan tempahan beg plastik bercetak yang berkualiti tinggi bagi memenuhi pelbagai keperluan anda. Dapatkan tempahan beg plastik bercetak terus dari kilang plastik, pembekal dan pemborong pelbagai jenis beg plastik sekarang.

Penggunaan beg plastik menjadi suatu keperluan dalam kehidupan manusia dan wujud budaya beg plastik dikalangan masyarakat kita. Ini kerana beg plastik mempunyai pelbagai fungsi dan dapat memenuhi keperluan masyarakat.

Disamping itu teknologi terkini banyak menghasilkan beg plastik dengan pelbagai variasi reka bentuk, saiz, warna, malahan corak yang amat menarik. Selain itu masyarakat dari pelbagai peringkat umur telah dididik untuk menggunakan beg plastik dan akan terus menurunkan budaya penggunaan beg plastik ini kepada generasi seterusnya.

Kami sebagai pembekal beg plastik bercetak yang utama di Malaysia menawarkan pilihan beg plastik untuk kesesuaian anda. Berikut adalah jenis-jenis beg plastik yang boleh ditempah daripada kami:

Beg Plastik Beli-Belah

Beg plastik jenis ini lazimnya digunakan di pasar raya, butik, restoran, kedai buku dan pelbagai tempat lagi untuk memudahkan pelanggan membawa pulang barangan yang dibeli. HAIN® Packaging menawarkan beberapa jenis beg plastik beli-belah untuk pilihan anda.

https://my.logosendiri.com/portfolio-types/hain-packaging-pembekal-tempahan-beg-plastik-beli-belah-di-malaysia/

Plastik Ziplock

Plastik Ziplock adalah jenis beg bungkusan yang boleh diguna dan dizip semula. Beg bungkusan jenis ini boleh digunakan untuk pelbagai produk dan keadaan. Ini termasuklah untuk menyimpan makanan, peralatan, pakaian, ubatan, alat gantian dan pelbagai lagi. Beg plastik ziplock juga dikenali sebagai Ziplock polybag, beg zipper atau beg ziplock.

https://my.logosendiri.com/portfolio-types/plastik-ziplock/

Pembungkus Makanan Berlaminasi

Pembungkusan makanan kebiasaannya memerlukan beg berlaminasi. Beg jenis ini mempunyai penghalang terbaik, daya tahan yang tinggi kepada proses pasteurisasi dan penyejukbekuan, menjadikan ia pilihan utama dalam pembungkusan makanan. Ia boleh digunakan untuk pelbagai jenis makanan seperti biskut, ikan kering, jeli, susu segar dan lain-lain lagi.

https://my.logosendiri.com/portfolio-types/pembekal-pembungkus-makanan-berlaminasi-di-malaysia/

Beg Pos

Barangan bungkusan yang dipos boleh melalui banyak proses dan jarak. Maka dengan itu bungkusan yang bersesuaian diperlukan bagi menjamin produk anda akan sampai dengan selamat. Sebagai pembekal beg bukusan yang berkualiti, kami sentiasa menyediakan tempahan dalam kuantiti dan reka bentuk yang diinginkan. Beg ini juga dikenali sebagai beg parcel dan beg kurier.

https://my.logosendiri.com/portfolio-types/pembekal-beg-pos-malaysia-hain-packaging/

Beg Plastik OPP (Oriented Polypropylene)

Beg plastik OPP mempunyai kekuatan tegangan yang tinggi, berwarna lutsinar dan mempunyai sifat dapat menahan suhu tinggi. Pita pelekat telus juga dibuat menggunakan formulasi yang sama. Beg ini tidak mudah terkoyak dan beg OPP boleh digunakan dalam pembungkusan produk kulit, pakaian dan lain-lain.

https://my.logosendiri.com/portfolio-types/pembekal-plastik-beg-opp-di-malaysia-plastik-beg-lutsinar-hain-packaging/

Beg Plastik Bergam

Beg Plastik Bergam  adalah beg plastik yang digunakan untuk membungkus barangan selain untuk tampak lebih profesional. Beg jenis ini sesuai digunakan untuk menyimpan syiling, barang kemas, pakaian dan pelbagai produk lagi. Beg plastik bergam termasuklah PE beg plastik bergam dan beg plastik bergam OPP.

https://my.logosendiri.com/portfolio-types/pembekal-plastik-beg-opp-di-malaysia-plastik-beg-lutsinar-hain-packaging/

Leave Your Message

HAIN ® Packaging

Level 2, Office 1, Menara PjH,
Persiaran Barat, Presint 2,Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya 62100Phone: +60 11-1112 0928
Secondary phone: +60 11-6112 5298
Email: enquiry@logosendiri.com
URL: https://www.logosendiri.com

Download The Handbook